Impact van covid op seksuele gezondheid

Op deze pagina vind je alle materialen van het webinar ‘De impact van covid op de seksuele gezondheid'. Je kunt op deze pagina delen van het webinar terugkijken, verdiepende materialen lezen en met ons meediscussiëren.

Gedragsverandering en partnerwaarschuwing

Welke factoren spelen een rol voor jouw cliënten om partners te gaan waarschuwen? En welke factoren spelen voor jezelf of je (beginnende) collega’s een rol in het zo goed mogelijk ondersteunen van je cliënt in partnerwaarschuwing? Deel je praktijkervaringen, laat je inspireren door anderen of reageer op posts.

Regionaal samenwerken aan 0 nieuwe hiv-infecties

Om zo snel mogelijk naar 0 nieuwe hiv-infecties in Nederland te komen, zetten we onder andere in op regionale samenwerking. Welke ervaring wil jij aan anderen meegeven? Deel je ideeën hier.

Testen op chlamydia: Praktijkdilemma's en evidence

Denk samen met ons, en andere professionals, mee over hoe we tot een effectieve aanpak van chlamydia kunnen komen. Hoe ziet volgens jou zinnige chlamydia zorg er in de toekomst uit? Deel je ideeën hier.

Forum: E-health

De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat e-health versneld werd geïmplementeerd in de praktijk. Hoe zorg je er als soa-professional voor dat we e-health gedegen en duurzaam implementeren in onze praktijk?

Denk daarbij aan de volgende vragen:

  • Waar maakt e-health in jouw praktijk verschil?
  • Wanneer zet jij welke e-health-toepassingen in?
  • Wat heb jij als professional nodig om een online consult goed uit te kunnen voeren?
  • Welke good practices of goede voorbeelden heb jij ontdekt?

Wat zijn jouw ervaringen? Deel deze op het forum. Start een nieuw discussieonderwerp of reageer op één van de gesprekken.

Forum: Het preventiemenu

Werken met het preventiemenu is samen met je cliënt kijken naar de verschillende mogelijkheden om een soa te voorkomen. Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze hier op het forum.